Loader Hamer
Loader Pad
Loader Effect

Τόκος υπολογισμένος επί της δόσης και όχι επί του κεφαλαίου!

  • Αρχική
  • Case Studies
  • Τόκος υπολογισμένος επί της δόσης και όχι επί του κεφαλαίου!

Τομείς Ειδίκευσης

Η Ιστορία μας

Με δεδομένο ότι το ζήτημα του ιδιωτικού χρέους έχει φθάσει πλέον σε μία κορύφωση, δημιουργώντας μία κατάσταση όπου είναι αδύνατο να τη χειριστεί μόνος του ο κάθε πολίτης, αποφασίσαμε, αξιοποιώντας την πολυετή μας εμπειρία, να ιδρύσουμε έναν Σύλλογο. 

Τόκος υπολογισμένος επί της δόσης και όχι επί του κεφαλαίου!

Δυνάμει των “πρωτοπόρων” αποφάσεων με αρ. 301/2023 του Ειρηνοδικείου Κρωπίας και 940/2023 του Ειρηνοδικείου Αχαρνών ορίστηκε ότι οι τόκοι, που καλούνται να καταβάλλουν οι σχετικοί δανειολήπτες (πλέον των δόσεων τους) θα υπολογίζονται επί των δόσεων και όχι κατά τη συνήθη κερδοσκοπική τακτική των τραπεζών (και πλέον των funds) επί του συνολικού ποσού της ρύθμισης (κεφαλαίου), τακτική που οδηγεί σε ιδιαιτέρως υψηλά ποσά τόκων και κατ’ επέκταση δόσεων και ισοδυναμεί κατ’ ουσίαν με τη λήψη νέου “δανείου” από τον οφειλέτη.
🌟 Κλείστε τώρα ραντεβού με τον Πρόεδρο, κ. Ζαννή Σιδέρη, ή άλλο εξειδικευμένο Δικηγόρο του Συλλόγου μας για να λύσετε το πρόβλημα με τους τόκους στις υποθέσεις του Νόμου Κατσέλη!
 
Επικοινωνία:
📞 2103810762
📧 info@sypyne.gr
📍Δαβάκη 65 (3ος όροφος) Καλλιθέα

Τα νέα του Συλλόγου μας

Decision Are A Professional Attorney & Lawyers Services Provider Institutions. Suitable For Law Firm, Injury Law, Traffic Ticket Attorney, Legacy And More.

Contact Info

+(002) 0121-2843-661
+(002) 0106-8710-594
AR-Coder@arcoder.com
Support@arcoder.com
Menouf City , El-Menoufia, Egypt.
Shibin El-Kom , El-Menoufia, Egypt.

Follow Us

Καλέστε μας