Loader Hamer
Loader Pad
Loader Effect

Απόρριψη από το νόμο Κατσέλη; – Έφεση!

Απόρριψη από το νόμο Κατσέλη; - Έφεση!

Οι βασικές αιτίες απόρριψης των αιτήσεων του Νόμου Κατσέλη είναι, αναμφίβολα, ο δόλος και δευτερευόντως η ύπαρξη εμπορικής ιδιότητας. Σαφώς, βέβαια, υπάρχουν και έτερες αιτίες απόρριψης! 

Υπάρχει, όμως, λύση! Άπαντες οι δανειολήπτες, η αίτηση των οποίων απορρίφθηκε, δύνανται να ασκήσουν έφεση, η οποία αποτελεί μία δεύτερη ευκαιρία! Η κίνηση αυτή μπορεί να έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας, οι οποίες, φυσικά, καθορίζονται ανάλογα με την κάθε υπόθεση. Ειδικότερα, είναι πολλές οι περιπτώσεις που και τα ίδια τα Ειρηνοδικεία έχουν εκτιμήσει εσφαλμένα μία υπόθεση, όπως είναι και πολλές οι φορές που δεν ακολουθήθηκε η «ενδεδειγμένη οδός» στην υπόθεση από την πλευρά του δανειολήπτη. 

Το επιτελείο των Δικηγόρων του Συλλόγου μας με επικεφαλή τον Πρόεδρο, κ. Ζαννή Σιδέρη, έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις εφέσεις και δη στις περιπτώσεις απόρριψης λόγω δόλου, εκμεταλλεύμενο την αοριστία των ενστάσεων δόλου των τραπεζών και των funds (Βλ. αποφάσεις 10430/2022 Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, 12417/2022 Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, 9967/2023 Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, όπου στην τελευταία σημειώθηκε και «κούρεμα» 85,21%!). 

Ο Πρόεδρος, μάλιστα, του Συλλόγου μας έχει εκδώσει, ύστερα από ΕΦΕΣΗ, τη μοναδική πανελλαδικά απόφαση στα χρονικά του Νόμου Κατσέλη (η υπ’ αρ. 10761/2023 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης), με την οποία διετάχθη 100% διαγραφή του χρέους και ταυτόχρονη διάσωση κύριας κατοικίας!

Μη διστάσετε να κλείσετε ραντεβού με τον Σύλλογο μας, όπου εξειδικευμένος Δικηγόρος θα σας αναλύσει πλήρως και κατανοητώς τους λόγους απόρριψης της αιτήσεως σας καθώς και τις πιθανότητες ευδοκίμησης μίας τυχόν εφέσεως!

Decision Are A Professional Attorney & Lawyers Services Provider Institutions. Suitable For Law Firm, Injury Law, Traffic Ticket Attorney, Legacy And More.

Contact Info

+(002) 0121-2843-661
+(002) 0106-8710-594
AR-Coder@arcoder.com
Support@arcoder.com
Menouf City , El-Menoufia, Egypt.
Shibin El-Kom , El-Menoufia, Egypt.

Follow Us

Καλέστε μας